Veelgestelde vragen

Hoe kan ik sponsor worden van het evenement?

Bovenaan in de menubalk kan je bij "Partners" ons sponsordocument terugvinden. Bij interesse kan er contact opgenomen via het emailadres info@hoppefesten.be.

Hoeveel kost het om een ploeg in te schrijven?

De inschrijving van een ploeg van 8 personen bedraagt 240 euro. In de inschrijving zitten ook 8 ingangstickets voor het feest op zaterdag ter waarde van 120 euro.

Is het echt de laatste editie van Hoppefesten?

We moeten je teleurstellen, het zal hoogstwaarschijnlijk de laatste zijn. Hopelijk kan je er bij zijn, want het wordt een echte knaller van formaat.

Kan ik een factuur krijgen voor mijn aankoop?

Dat kan zeker. Bij de aankoop van tickets kan je aanduiden dat je dit als bedrijf wil bestellen. Bij het invullen van de informatie kan je alle facturatiegegevens invullen. De factuur ontvangt u na de betaling per mail toegestuurd.

Kan je de dag zelf nog tickets kopen?

Helaas kunnen we dit niet garanderen. Aangezien we grote opkomst verwachten zou het kunnen zijn dat we geen tickets zullen aanbieden aan de deur. Speel dus op zeker en koop een ticket op voorhand.

Moet ik mijn tickets afprinten?

Neen dit hoeft niet. Je kan gerust jouw ticket tonen aan de ingang op jouw smartphone.

Tornooi informatie

Elke ploeg bestaat uit 5 spelers en 3 reserves. Je hoeft niet meteen alle spelersnamen meteen op te geven. Tot 2 weken voor het tornooi kan je nog aanvullen, aanpassen of switchen. Maar uiteindelijk hebben we die namen wel allemaal nodig (o.a.voor de verzekering). Elke inschrijving behelst, naast deelname tornooi en verzekering, ook nog 8 BBQ - kaarten. Eén verandering echter: we droppen alle mannenploegen in één grote pot die we dan willekeurig in twee splitsen. Dus gedaan met de categorieën “Hoppers” en “Schoppers”. You've got this: get ready to conquer this tournament!

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Voor het evenement hebben we 2 parkingen voorzien. Op de pagina "Praktische informatie" kan je het plattegrond vinden met alle informatie.

Waar kan ik tickets kopen voor het feest?

Via de website kan je tickets kopen voor zowel vrijdag als zaterdag. Op vrijdag kost een ticket 20 euro, maar je krijgt dit bedrag volledig om te spenderen aan drank en eten. Op zaterdag kost een ticket 12 of 15 euro, afhankelijk van het moment dat je jouw ticket aankoopt.

Wat wordt er bedoeld met "spending"?

Dit jaar werken we volledig cashless, wat betekent dat alle betalingen aan de bar digitaal zullen verlopen met behulp van een QR-code dat op het bandje zal staan. Het bedrag aan "spending" zal op jouw bandje komen te staan. Dat bedrag zal je kunnen spenderen aan drank of eten tijdens het evenement.

Welke artiesten komen er?

De line-up kan vinden op de home-pagina van de website.

Zijn er douches voor de voetballers?

Ja zeker! Er zijn aparte douches voorzien voor de vrouwen en de mannen.